Արմինֆո.Պորկետտա ընկերությունը հիմնադրվել է 2020թ՝ շուկայում ոչ թե քանակական, այլ որակական փոփոխությունների մտադրությամբ: Այդ իսկ պատճառով էլ արտադրության կազմակերպման հիմքում դրվել է ճշտապահությունը, խիստ վերահսկողությունը խոզի մսի արտադրության յուրաքանչյուր փուլի նկատմամբ:
«Խոզի մսի որակի ապահովումն ու պատշաճ վերահսկողությունը մեր գերակայություններից է և մեր արտադրանքի նկատմամբ պահանջարկի կարևորագույն գործոններից մեկը: Այսօր խոզաբուծարանում մոտ 900 գլուխ անասուն կա, ապահովվում ենք մսի արտադրության ողջ ցիկլը՝ ունենք ծնարան, նախաբտարան, բտարան, ժամանակակից սարքավորումներով հագեցած լաբորատորիա և սպանդանոց: Գործում է կարանտինային ռեժիմ, ապահովվում է առավելագույն անվտանգություն և լավագույն որակ»,-ասում է Պորկետա ընկերության համահիմնադիր Արմեն Մանուկյանը:
Ներկայում բիզնեսը ընդլայնման փուլում է. նոր ավտոմատացված հոսքագծեր, սարքավորումներ են մոնտաժվել:
«Սարքավորումներ ներկրվել են հիմնականում Եվրոպայից. լիզինգային ֆինանսավորում իրականացրել է Կոնվերս Բանկը: Տեխնիկական վերազինման արդյունքում ավտոմատացվել է գործընթացների մեծ մասը, հնարավորություն է ստեղծվել ավելացնելու անասնագլխաքանակը, ինչը շատ կարևոր է շուկայում մրցունակության ապահովման նկատառումով»,- ասում է մեր զրուցակիցը:
Տեսանյութն՝ այստեղ
![]() | 4.93 | 0.00 |
![]() | 383.91 | 0.17 |
![]() | 448.91 | -1.14 |
![]() | 519.24 | -2.57 |
![]() | 280.37 | -0.31 |
![]() | 26.15 | -0.11 |
![]() | 53.56 | 0.07 |
![]() | 482.48 | -0.58 |